Interview Puck bij De Vereniging Limburg

De Vereniging Limburg stelde 4 vragen aan Puck.

1. STEL JE ZELF EVEN VOOR: WAAR KOM JE VANDAAN EN WAT DOE JE?

“Ik ben Puck Knols en ik ben 16 jaar. Ik woon samen met mijn broer Juul en mijn vader in Maastricht. In 2015 zijn we met ons drietjes begonnen met vrijwilligerswerk in het AZC en zo kregen we de smaak te pakken. Een jaar later kwamen we tijdens het vrijwilligerswerk in aanraking met armoede en wat dat voor gevolgen heeft voor mensen en dat hebben Juul en ik ons erg aangetrokken en toen is Juupu begonnen. We organiseren inzamelingen op scholen voor leerlingen, leerkrachten en ander personeel om het bewustzijn te vergroten over dit thema én om er effectief iets aan te doen. De producten die we inzamelen worden op dezelfde dag nog gebracht naar een Juupu uitgiftepunt dat nog geen 2 kilometer bij elke deelnemende school vandaan ligt. Daarbij verzorgen we ook symposia, thema-dagen en workshops over jongerenparticipatie.”

Lees de antwoorden op de overige vragen in het artikel van De Vereniging Limburg.

Comments are closed.